Работилниците

От 23 май всяка събота и неделя организираме работилници за събиране на цвят от бъз и приготвяне на сироп. Всеки може да се заповяда в удобно за него време, да се научи и да си тръгне с част собственоръчно направения сироп. Събираме и цваят от акация.

От 30 май всяка събота и неделя организираме работилници за събиране на зелени орехчета и приготвяне на сладко. Всеки може да се заповяда в удобно за него време, да се научи и да си тръгне с част собственоръчно направения продукт.

От 6 юни всяка събота и неделя организираме работилници за събиране на мащерка и приготвяне на сироп, тинктура и маслен извлек. Всеки може да се заповяда в удобно за него време, да се научи и да си тръгне с част от собственоръчно направените продукти. Продължава събирането на бъз и акация.

Около 1 юли всяка събота и неделя организираме работилници за събиране на лавандула и приготвяне на лавандулова вода, сироп и лавандулов спирт. Всеки може да се заповяда в удобно за него време, да се научи и да си тръгне с част от собственоръчно направените продукти.

От 13 юли всяка събота и неделя организираме работилници за събиране на джанки и приготвяне на сироп, сладко и ракия. Всеки може да се заповяда в удобно за него време, да се научи и да си тръгне с част от собственоръчно направените продукти.

Около 1 септември започва гроздобера и продължава до средата на октомври. Всяка събота и неделя организираме работилници за бране на грозде и привотвяне на бяло и червено вино. Всеки може да се заповяда в удобно за него време, да се научи и по късно да пробва собственоръчно направените елексири.